donderdag 13 oktober 2022

Op 13 oktober bestaat het Sint-Jozefkoor een eeuw

Vandaag bestaat het Sint-Jozefkoor exact 100 jaar. Het jubileum wordt zaterdag om 12:00 gevierd met de Missa cum Multitudine in de Jozefkerk, samen met andere koren, genodigden, en de plechtige overhandiging van het jubileumboek. In de Nieuwsbrief van 1 oktober kunt u daarover lezen

Vanavond, 13 oktober, vieren we met het Sint-Jozefkoor de H. Mis van - hoe kan het ook anders - onze patroon Sint-Jozef. Een extra eucharistieviering om 19:00 waarbij iedereen welkom is.

Op de webpagina van het Sint-Jozefkoor vindt u een link naar het artikel in het Katholiek Nieuwsblad van afgelopen vrijdag. Klik op de afbeelding hieronder om het te lezen.

Wij danken het Sint-Jozefkoor ook via deze weg voor de 'eeuwlange' trouwe toewijding aan de Heer en onze geloofsgemeenschap. Het lijkt een eeuwigheid nu, zo mogen we het noemen, maar het gezang gaat ook werkelijk door tot in eeuwigheid. Want elke zondag Gods lof, vindt zijn bestemming in paradiso. Heden de verrijzenis op aarde vieren elke zondag, eens de eeuwige verrijzenis.