donderdag 20 oktober 2022

Klusdag St Jozefkerk, niet alleen God renoveert!

Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, is de parochie druk bezig om de energierekening behapbaar te maken. Daarvoor zijn er aanpassingen nodig in het kerkgebouw en de pastorie. Daarnaast zijn er in zo’n groot en oud gebouw ook altijd genoeg andere klussen die gedaan moeten worden, zeker in de voorbereiding op de kersttijd.

Daarom organiseren we op zaterdag 19 november van 9.00 tot 17.00 een klusdag in en om de St Jozefkerk met een gezamenlijke middag- en avondmaaltijd. Het is een dag van ora et labora: niet alleen werken, maar ook ruimte voor eucharistie en gebed en natuurlijk het samen kerk zijn. We willen graag iedereen uitnodigen die zich geroepen voelt om mee te helpen. Ook kinderen en ouderen zijn van harte welkom, voor hen worden (indien nodig) aangepaste klussen aangeboden. Bij inschrijving kunt u aangeven wat voor u wel of niet mogelijk is. Ook als u maar een deel van de dag kunt, bent u van harte welkom.


Voor het indelen van de klussen en het regelen van de maaltijden is het nodig om in te schrijven voor deze dag. Dit kan door middel van de formulieren achter in de kerk of door een mail te sturen naar samen.lambertus.helmond@gmail.com (als u een email stuurt krijgt u een korte vragenlijst terug om de ideale klus bij uw talenten te vinden).

Wij kijken uit naar een groot en enthousiast klusteam!

Suzanne, Thijs, Gerard en pastoor Seidel