• Nieuws uit de Parochie

  • (0)

   vrijdagen in de zomervakantie van 12 juli  t/m  16 augustus H. MIS net als andere weekdagen om  9:00 ‘s MORGENS

  • (0)

   PINKSTEREN 9 juni: EUROVISIE TV-MIS 11:00 u. In de Sint-Jozefkerk, m.m.v de Cantorije St. Lambertus en het Sint Jozefkoor. Alle vieringen in de andere kerken op die zondag komen te vervallen, komt allen naar de prachtige meertalige viering in de Jozefkerk.  

  • (0)

   Op Hemelvaartsdag vieren we de Eucharistie in de Jozefkerk om 9:30 u. Reeds vele jaren houden we op dit feest één viering voor de hele parochie. In de andere kerken is dus géén Mis a.s. donderdag.

  • (0)

   We bereiden ons voor op komende zondag , als de KRO al weer voor de tiende keer de Eucharistieviering uitzendt vanuit de Sint-Jozefkerk. De live-viering begint om 10:30, het Sint-Jozefkoor zal zingen. U bent allen van harte welkom en ook alle eerste-communicanten van 2019 zijn uitgenodigd.     Thema aanduiding op de KRO-website:   “Alles is liefde voor wie dat wil,” zingt de band BLØF. Dat geldt ook voor de leerlingen van Jezus. Het is het grote gebod dat Jezus geeft is liefde. Liefde krijgen we tijdens de Eucharistie, liefde geven we aan onze medemens. We kunnen niet anders als christenen. Zoals Hij ons heeft liefgehad, zo willen ook wij elkaar liefhebben.

  • (0)

   goedeweek FB   PALMZONDAG 12 en 13 april Eucharistievieringen als in elk weekend (zegening van palmtakken in elke viering) ;       WITTE DONDERDAG 18 april Geen ochtendmis! Alleen AVONDMIS 19:00 Jozefkerk Daarna wake bij het rustaltaar tot 24:00 ;       GOEDE VRIJDAG 19 april Kruisweg voor kinderen Jozefkerk 16:00 ; Kruisweg voor volwassenen andere kerken 15:00 ; Herdenking Lijden en Sterven / Kruisverering 19:00 ;       PAASZATERDAG 20 april Paaswake 21:30 Jozefkerk ;       PAASZONDAG 21 april Eucharistievieringen als in elk weekend ;       TWEEDE PAASDAG 22 april Eucharistie 9:30 alleen in de Jozefkerk